Održan sastanak u sklopu projekta „Inkluzivno predškolsko vaspitanje“

0
284

U sklopu projekta „Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje – S osmehom u vrtić“ u Sali Gradskog veća održan je sastanak i prva „horizontalna razmena“ između predstavnika grada Zrenjanina  i predstavnika gradova Kruševac i Varvarin.

U okviru Drugog cilja – Pravičnost doprinosi ostvarivanju jednakih mogućnosti za učenje i razvoj dece iz osetljivih društvenih grupa, u sklopu projekta „Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje – S omehom u vrtić“ održan je sastanak i prva „horizontalna razmena“ između prestavnika grada Zrenjanina i gradova Kruševac i Varvarin. Sastanku je prisustvovao i pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić koji je istakao da ovim projektom sva deca imaju priliku da pohađaju predškolsku ustanovu. Koordinator Tima za izradu i impementaciju projekta Tatjana Lojović rekla je nešto više o samom projektu.

Projekat „Inkluzivno predškolsko vaspitanje i obrazovanje – S osmehom u vrtić“ realizuje grad Zrenjanin sa partnerima, a partneri na ovom projektu su  Predoškolska ustanova Zrenjanin, Crveni krst grada Zrenjanina, Centar za socijalni rad, bolnica dr Đorđe Joanović ,Dom zdravlja dr Boško Vrebalov i nevladina organizacija Udruženje „Ostanimo budni“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here