Građani Zrenjanina potpisivali peticiju za oslobađanje uzbunjivača iz Krušika

0
119

Građani Zrenjanina imali su priliku, u subotu, 7.decembra, da potpišu peticiju za oslobađenje uzbunjivača Aleksandra Obradovića, koji je ukazao na nepravilnosti u poslovanju Krušika.

Zrenjanin je jedan od gradova u kojem su se u subotu, 7.decembra, tokom ulične akcije prikupljali potpisi za oslobađanje Aleksandra Obradovića, uzbunjivača, koji je ukazao na nepravilnosti u poslovanju firme Krušik u Valjevu. Podsećanja radi, Obradović je medijima dostavio informacije o poslovanju “Krušika” u kojem je zaposlen, zbog čega je 18. septembra 2019. godine priveden. Organizatori potpisivanja peticije u Zrenjaninu bili su Građanski preokret i Novi optimizam.

Osnivač Novog optimizma Branislav Grubački je rekao da je Aleksandar Obradović heroj našeg vremena i čovek čije će ime biti zapamćeno u analima jednog pokreta koji bi trebalo da dovede do toga da narod prestane da trpi poniženje i pljačku.

Do subote je bilo prikupljeno preko 27 000 potpisa a u planu je da se prikupi 40 000 kako bi Aleksandar bio oslobođen. Građani Zrenjanina izneli su svoj stav i rekli su zbog čega su potpisali pomenutu peticiju.

Peticija je pokrenuta u mnogim gradovima širom Srbije, a građanima je dostupna i na internetu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here