Bajkerski Deda Mrazovi posetili mališane u Belom Blatu

0
174

Članovi nekoliko bajkerskih klubova sa teritorije grada Zrenjanina posetili su mališane u Belom Blatu kako bi im uručili novogodišnje paketiće.

Kao i ranijih godina i ovog decembra članovi bajkerskog kluba” Pauk” iz Torka, “Road flyer” iz  Mužlje , “Grofovi” iz Ečke i njihovi prijatelji iz Belog Blata posetili su beloblatske mališane. Domaćini su im bili predškolci i deca mlađeg uzrasta koja su obuhvaćena  određenim  aktivnostima  pripremnog predškolskog programa. Razdraganost, iščekivanje i veliko uzbuđenje prethodilo je dolasku te neobične družine. A kako i ne bi kada su oni, Deda Mrazovi, doleteli na svojim motorima. Sprektakularno, dovoljno bučno ali  bezbedno, “dojahali” su u dvorište škole sa punom vrećom  lepih poklona.

U ovom vremenu brzih priča i događaja, često i bez  emocija, ovo je pravo ohrabrenje  i  potvrda da humanosti i empatije još ima među ljudima. Upravo u Belom Blatu,  to su pokazali humani bajkeri , koji su od svojih skromnih primanja odvojili  sredstva za lepe poklone. Beloblatski mališani i nastavnici zahvaljuju im se uz poruku da njihov životni put bude u skladu sa  izrekom:  “Dobro se dobrim vraća”!

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here