Apel za potrošače da zaštite svoje vodomere i unutrašnje instalacije

0
93

Zbog niskih temperatura iz JKP Vodovod i kanalizacija, apeluje se na potrošače da zaštite svoje vodomere i unutrašnje instalacije.

Niske temperature mogu prouzrokovati smrzavanje i ozbiljna oštećenja vodomera i unutrašnjih vodovodnih instalacija u objektima. Iz JKP Vodovod i kanalizacija ponovo podsećaju korisnike da vodomere na odgovarajući način zaštite. Na taj način mogu da izbegnu prekide vodosnabdevanja u objektima, koji nastaju kao posledica havarija usled smrzavanja cevi i vodomera, i troškove njihovih sanacija.

Korisnčki centar u Petefijevoj ulici broj 3, kao i sva naplatna mesta JKP „Vodovod i kanalizacija“ neće raditi u sredu, 1. januara, i u četvrtak, 2. januara, kao ni u utorak, 7. januara. U petak, 3. januara i ponedeljak, 6. januara, radiće blagajne preduzeća u Korisničkom centru u Petefijevoj broj 3, kao i u ulici Rade Končara broj 10 u naselju Mala Amerika. Od srede, 8. januara, svi šalteri u Korisničkom centru i sve blagajne preduzeća u gradu radiće po ustaljenom radnom vremenu. Tokom novogodišnjih i božićnih praznika za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži korisnicima će 24 časa na raspolaganju biti broj dispečerske službe 023/534-097, a za njihovo otklanjanje dežuraće, kao i svakog dana u godini ekipe održavanja vodovodne i kanalizacione mreže. JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin svim sugrađanima želi srećne novogodišnje i božićne praznike.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here