Ogrev akcija od 17. januara 2020.

0
240

Stovarište Ogrev ove nedelje iz akcijske ponude izdvaja tuš kabinu, antifriz za beton, pur penu, osb ploče i još dosta toga

U stovarištima Ogreva možete pronaći sve za vašu kuću na jednom mestu, kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatlski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj.  Prodajni saloni u svojoj ponudi imaju širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji se pre svega odnose na materijale za kompletnu izgradnju stambenih i poslovnih objekata i njihovo opremanje. Pogledajte ovonedeljnu akciju stovarišta Ogrev.

Pored širokog asortimana robe stovarišta Ogreva nude i veoma povoljne uslove plaćanja. Kupljenu robu možete platiti čekovima građana, administrativnom zabranom ili penzionim čekom na 5, 8 ili 12 meseci, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.Radno vreme stovarišta u gradu je svakog radnog dana od 8 do 16:30h  kao i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima od 7.30 do 14.30 h radnim danima i od 7.30 do 13.30 h subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here