Stovarište Ogrev ove nedelje iz akcijske ponude izdvaja pločice, mineralnu vunu, gips ploče, gips, pelet, više vrsta uglja i još dosta toga. Akcija će trajati do 31. januara.

U stovarištima Ogreva možete pronaći sve za vašu kuću na jednom mestu, kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatlski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i ogrevno drvo i ugalj. Prodajni saloni u svojoj ponudi imaju širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, koji se pre svega odnose na materijale za kompletnu izgradnju stambenih i poslovnih objekata i njihovo opremanje. Predstavljamo vam ovonedeljnu ponudu stovarišta Ogrev koja će trajati do 31. januara.

Pored širokog asortimana robe stovarišta Ogrev-a nude i veoma povoljne uslove plaćanja. Kupljenu robu možete platiti čekovima građana, administrativnom zabranom ili penzionim čekom na 5, 8 ili 12 meseci, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.Radno vreme stovarišta u gradu je svakog radnog dana od 8 do 16:30 časova, kao i subotom od 8 do 14 časova, a u Melencima od 7.30 do 14.30 časova radnim danima i od 7.30 do 13.30 časova subotom.