Ove nedelje DOO Tišma posebno izdvaja masažere i manikir set po izuzetno povoljnim cenama

0
146

U robnoj kući Tišma po akcijskim cenama možete kupiti masažere, manikir set kao i ugaone kade domaćeg proizvođača.

DOO Tišma važi za najbolje opremljenu robnu kuću u gradu. U svom asortimanu poseduje veliki izbor elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme, šrafovske robe i još dosta toga.

Ove nedelje DOO Tišma posebno izdvaja masažere i manikir set po izuzetno povoljnim cenama. Masažer funkcioniše na principu tehnologije koja podrazumeva korišćenje vakuuma u tretiranju naslaga celulita. Sa donje strane aparata nalaze se dva velika valjka između kojih je formiran vakuum. Prvi valjak nežno uvodi kožu u prostor sa vakuumom. Vakuum dodatno odvaja kožu tretirajući duboke naslage celulita. Drugi valjak izvodi kožu iz vakuuma vršeći prijatnu masažu. Ovim tretmanom postiže se vrlo efikasna dubinska masaža koja pospešuje razaranje celulitnih naslaga. Tretman je prijatan i ne vrši iritaciju.

Pored masažera po akcijskim cenama možete kupiti i manikir set sa ventilatorom za sušenje noktiju, kadicom za manikir i svim potrebnim turpijama.

Na akciji su i ugaone kade dimenzija 140 sa 140 i 150 sa 150. U pitanju su akrilne kade, domaćeg proizvođača Zamar a možete ih kupiti po ceni od 33 000 i 33 900 dinara.

Posetite robnu kuću Tišma i uverite se u kvalitetan i širok asortiman. Radno vreme je radnim danima od 8 do 19h i subotom od 8 do 15h. Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here