Robna kuća “Tišma” ovog puta iz svog širokog asortimana izdvaja garden program: kosilice i trimere za travu, kao i alat i pribor za uređivanje vrtova.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom: elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i još mnogo toga. U susret proleću i lepom vremenu “Tišma” iz svog programa izdvaja garden opremu, koja vam je neophodna za uređenje vaše bašte ili vrta, u okviru nje poseban akcenat stavlja na električne i motorne kosilice za travu najpoznatijih svetskih proizvođača, trimere za travu, kao i velik izbor pribora i alata za uređenje vrtova. Pored toga u ovoj robnoj kući pronaći ćete i alat za orezivanje voća i prskalice za voće.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate, a za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.