DOO Tišma ove nedelje iz svoje ponude izdvaja veliki izbor HTZ opreme

0
205

Najbolje opremljena robna kuća u gradu DOO Tišma izdvaja iz svog asortimana kvalitetnu HTZ opremu koja podrazumeva zaštitnu i radnu odeću i obuću, veliki izbor zaštitnih rukavica, maski i naočara, šlemova i vizira, a sve to po veoma povoljnim cenama.

Uloga HTZ opreme jeste da zaštiti delove tela, kako od udaraca, ili ogrebotina, tako i od opekotina, ali i od raznih opasnih materija. U robnoj kući Tišma u svakom trenutku možete pronaći najveći izbor HTZ opreme. U  ponudi ćete pronaći veliki izbor zaštitnih sredstava koja će svojim kvalitetom i pristupačnim cenama zadovoljiti sve vaše potrebe. Kada je u pitanju obuća u Tišmi ćete pronaći cipele za specijalne namene, radne i zaštitne cipele, a kada je u pitanju odeća ova robna kuća nudi širok izbor zaštitnih bluza i pantalona, kombinezona inostrane i domaće proizvodnje. U Tišmi ćete pronaći i razne vrste rukavica: kožne i kombinovane, slojevite, PVC i nitrilne rukavice, tekstilne, hemijske gumene i jednokratne rukavice, kao i antifone, šlemove, čepiće za uši, vizire, zaštitne naočare, respiratore i maske, kape, zaštitne pojaseve, štitnike za kolena i dr.

DOO Tišma nalazi se na adresi Beogradska bb i možete ih posetiti svakog radnog dana i subotom od 8 do 15h. Pored ovonedelje ponude u Tišmi možete pronaći još i elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku i drugo. Za sve potrebne informacije pozovite brojeve telefona 023/525-233, 023/523-010 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here