Mila Alečković o lečenju i suzbijanju novog virusa

0
969

Profesor doktor Mila Alečković, čija je oblast delovanja klinička psihologija i filosofska antropologija, odgovorila je na trenutno važno pitanje o lečenju i suzbijanju novog virusa koji je dospeo u više od 180 zemalja. Doktor nauka, Mila Alečković je mnogo naučnih dostignuća ostvarila u Francuskoj i deli sa gledaocima mišljenja stručnjaka iz te zemlje u ovom periodu pandemije.

Profesor doktor Mila Alečković, klinički psiholog i filosofski antropolog, je mnogo naučnih dostignuća ostvarila u Francuskoj te je sa nama podelila iskustvo koje tamo imaju lekari, a tiču se suzbijanja i lečenja novog virusa.

Mila Alečković je iznela činjenice o istraživanju u Francuskoj, koje je urađeno u poslednjih mesec dana, vodeći se pozitivnim ishodima testiranja jedne poznate formule. Lek o kojem govori je opšte poznat struci, ali još se ne usvaja kao potreban, sa čim se doktor Alečković ne slaže. Ona je istakla da je u Francuskoj stanje nesumnjivo drugačije kada je u pitanju lečenje i prevencija od koronavirusa, ali i da tu formulu priznaje i Amerika.

Prema mišljenju gospođe Alečković, treba da se više okrenemo već poznatim lekovima i formulama u pokušaju suzbijanja ove pandemije i treba da verujemo inostranim stručnjacima koji su iskusniji. Mila Alečković je i dodala da je potpuno ostvarivo da se suzbija ovaj virus kao što smo i čuli u odgovoru, ali je problem u nedovoljnom međusobnom poverenju između inostranih stručnjaka.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here