“Čistoća i zelenilo” dezinfikuje ustanove u gradu i pere ulice

0
184

JKP “Čistoća i zelenilo” redovno sprovodi dezinfekciju ustanova i stambenih zgrada sa kojima ima zaključen ugovor, kao i pranje ulica. Kada su u pitanju redovne aktivnosti ovog preduzeća počela je kosidba zelenih površina, smeće se iznosi po redovnom rasporedu, a održava se i higijena grada po redovnom planu i programu.

Javno komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” stara se o čistoći i dezinfekciji svih važnih ustanova u našem gradu kako bi zaposleni i posetioci bezbedno boravili u njima. Ovo preduzeće do sada je dezinfikovalo pošte, Kulturni centar, prostorije Crvenog krsta, filijale Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje, a redovno dezinfikuje kako Gerontološki centar tako i privatne staračke domove.

Jednom nedeljno u ranim jutarnjim satima ekipe JKP “Čistoća i zelenilo” sprovode dezinfekciju stambenih zgrada sa kojim imaju potpisan ugovor o održavanju, a dezinfekcija se vrši sredstvom pinosterolom 200.

Kada je u pitanju pranje ulica ono se vrši svakog dana po početku policijskog časa, a po planu i programu predviđenim za ovu aktivnost preduzeća.

Sprovode se i sve redovne aktivnosti “Čistoće i zelenila”.

 Kako je Vladimir Vujin još istakao sve aktivnosti JKP “Čistoća i zelenilo” prilagođene su vanrednom stanju, ali se prilikom njihovog sprovođenja vodi računa i o tome da niko ne trpi nikakve posledice te da se poslovi obavljaju po redovnom rasporedu, kao i van vanrednog stanja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here