“Linglong” donirao zaštitne maske

0
74

Gradonačelnik Zrenjanina i njegov zamenik ugostili su danas u gradskoj kući delegaciju kompanije “Linglong” koja je donirala zaštitne maske gradskoj upravi i policijskoj upravi u Zrenjaninu. Da li će ova kompanija maske deliti i građanima kada počne sa svojom proizvodnjom, koja pripada industrijskoj grani koja je najveći zagađivač životne sredine?

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i zamenik Saša Santovac primili su danas delegaciju kineske kompanije “Linglong Tajr”, koja je Gradskoj upravi i Policijskoj upravi u Zrenjaninu poklonila dva paketa zaštitnih maski.

Predstavnici “Linglonga” naglasili su da se radi o pomoći, s obzirom da su pakete izdvojili iz sopstvenog kontigenta koji im je dodeljen, i da osećaju potrebu da pomognu gradu čijim se delom osećaju, dakle kao Zrenjaninci. Izrazili su zahvalnost gradonačelniku i Gradu Zrenjaninu što i u periodu vanrednog stanja omogućuju realizaciju investicije u našem gradu po utvrđenoj dinamici i pružaju svu neophodnu logistiku i pomoć. Naveli su i da je jedan broj radnika iz Zrenjanina već angažovan u kompaniji i da se pripremaju za obuku u Kini i Tajlandu.

Gradonačelnik je još jednom istakao značaj ove investicije u Zrenjaninu, ali i prijateljstvo kineskog i srpskog naroda koje dolazi do izražaja i potvrđuje se i u ovim teškim trenucima.

Prijemu je prisustvovao i predstavnik Policijske uprave Zrenjanin koji se predstavnicima “Linglonga” takođe zahvalio na poklonu.

Mi postavljamo pitanje da li će kompanija “Linglong” deliti zaštitne maske i građanima Zrenjanina kada pokrene proizvodnju u našem gradu s obzirom da je predstavnik industrije koja je najveći zagađivač životne sredine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here