Nova nedeljna akcija stovarišta Ogrev

0
83

Nova nedeljna akcija  na stovarištima “Ogrev” traje od 24. aprila do 1. maja. U prodajnim objektima Ogreva tokom ovonedeljne akcije po najpovoljnijim cenama možete kupiti crep natur, blok za zidanje, sobna vrata, benzinski trimer, krovnu foliju i još mnogo toga.

Na stovarištima “Ogrev” možete pronaći celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija traje od 24. aprila do 1. maja i sadrži sledeće artikle – crep natur, blok za zidanje, sobna vrata, benzinski trimer, krovnu foliju, tuš kabinu i  još mnogo toga za vaš životni prostor.

Kupovina i plaćanje robe su omogućeni putem čekova na 9 rata, penzionim čekovima, administrativnom zabranom, a dostupna je i sindikalna prodaja na rate.

Stovarišta “Ogreva” u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u  naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518. Radno vreme svih stovarišta je od 8 do 17 časova radnim danima i subotom od 8 do 14 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here