Mićko Ljubičić – majstor za smeh o muško ženskim odnosima

0
1056

Čuveni glumac i komičar, Dragoljub Mićko Ljubičić, podelio je za gledaoce KTV televizije šta je inspiracija za njegovu autorsku predstavu “One stvari”. Muško-ženski odnosi uvek mogu da se predstave komično, a Mićko Ljubičić je majstor za smeh.

Predstava “One stvari” naišla je na izuzetno pozitivne reakcije kod publike, a  igra se već nekoliko godina i u regionu i u inostranstvu. Tema musko-ženskih odnosa, nezadovoljstva u vezi, turbulencija u braku je večita inspiracija za komediju. Glavni lik ove predstave  je Dr Agoljub Mićko Ljubičić, u predstavi je ljubavni terapeut. Upitali smo Mićka Ljubičića da li je ova predstava neka vrsta seanse za parove i kakva je reakcija pacijenata – gledalaca.

Gluma i komika koju decenijama stvara Dragoljub Mićko Ljubičić ne mogu dosaditi  publici. Teme su raznolike, a uvek zanimljive i večito prisutne. Mićko je do sada objavio i nekoliko satiričnih knjiga, bavi se televizijskim poslom, a uskoro će za publiku ponovo nastupiti u predstavi “One stvari”.  Smeh kao lek i okretanje na vedriju stranu života, čak i kada je najteže, je ono što treba da činimo, poručio je Mićko Ljubičić.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here