Radikali zahtevaju da se Vlada Srbije više brine o svojim privrednicima

0
125

“Ekonomska politika u Srbiji treba da se fokusira na domaću privredu i ojačavanje domačih privrednika i njihovog položaja kako nam se ne bi desila situacija da domaći privrednici na sopstvenom tržištu ne mogu da budu konkurentni” rekao je na konferenciji za medije zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Aleksandar Šešelj.

Na konferenciji za medije održanoj u holu Narodne skupštine Republike Srbije zamenik predsednika Srpske radikalne stranke, Aleksandar Šešelj, govorio je o ekonomskoj politici Vlade Republike Srbije i o tome kako treba favorizovati domaće privrednike. On je rekao da je to neophodno i da radikali već godinama kritikuju ekonomsku politiku Vlade Republike Srbije kojom se strani investitori forsiraju na uštrb domaćih investitora.

Radikali smatraju i da je potrebno objaviti podatke koliko je bilo zaposlenih u kompanijama koje su dobile subvencije, a koliko ih sada ima jer se ne sme dozvoliti da Vlada Republike Srbije daje stranim privrednicima subvencije, a da oni otpuštaju radnike dok te subvencije traju.

Komentarišući trenutnu situaciju u Crnoj Gori, hapšenje sveštenstva i sukob policije sa onima koji protestuju i komentar predstavnika vlasti u Srbiji da nemaju pravo da se u to mešaju jer je to unutrašnja stvar jedne suverene zemlje Šešelj je rekao da zaštita Srba i Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori ne predstavlja mešanje u unutrašnje stvari druge države jer je, po Ustavu, Srbija i država Srba koji žive u Crnoj Gori i ma gde drugo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here