Kristijan Golubović iskreno o tome šta ga je spasilo od čitulje

0
1246

U zatvoru je sasvim drugačiji život, ali je i to život kojem se čovek može prilagoditi. Godine provedene u zatvoru potrebno je uskladiti sa svojom snagom uma.

Kristijan Golubovic je za KTV odgovorio kako su godine u zatvoru uticale na njega i spasile ga od lošeg ishoda života van zatvora.

Legendarni dokumentarac Vidimo se u čitulji je obeležio jedno vreme i jednu generaciju. Igrom sudbine, gotovi svi glavni glumci su završili na čituljama. Jedini živi svedok tog vremena ostao je Kristijan Golubović. Kristijan Golubović je za KTV odgovorio da li je činjenica što je proveo skoro pola svog života u zatvoru razlog što je njegova sudbina bila drugačija od tužne sudbine ostalih žestokih momaka.

Kristijan Golubović je poznat široj javnosti po oštrom jeziku i po uvek jasnom stavu. O svojim životnim lekcijama koje je sam naučio u zatvoru, ali i ličnim osobinama koje su ga spasile da ne završi u čitulji, poslušajte u narednim minutima.

Kristijan Golubović je uvek zanimljiv za javnu scenu Srbije, a ono što ga prati kao javnu ličnost i osobu koja je decenijama prisutna u javnosti jesu brojne teške priče u kojima je nosio glavne uloge, a uvek je iz tih priča izlazio dignute glave. Poslednja zatvorska kazna, koju je odslužio, je trajala 8 godina i završena je pre manje od mesec dana. Ono što ovu priču još upotpunjuje, jeste poruka Kristijana Golubovića da deca i omladina ne treba da slede njegov primer, ako nisu spremni da se nose sa ozbiljnim posledicama i slabostima uma. U svemu moramo biti jaki, gde god se nalazili i šta god da nas zadesi kroz život, zaključio je Kristijan Golubović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here