Vučić obišao radove na rekonstrukciji Zdravstvenog centra u Prokuplju

0
221

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas u Prokuplju radove na rekonstrukciji Zdravstvenog centra u tom gradu i istakao da se po izgradnji zdravstvenih objekata najbolje vidi kako se Srbija promenila.

Predsednik Vučić je prilikom obilaska radova na rekonstrukciji Zdravstvenog centra u Prokuplju rekao da je taj centar značajan za sve četiri opštine Topličkog okruga, te da će u ovoj zgradi biti smešteni i Dom zdravlja i Opšta bolnica, koja će, očekuje, biti bolja i od nekih beogradskih zdravstvenih ustanova. “Veoma sam srećan i ponosan, ovo je važan dan za ljude u celoj Toplici. Gradimo nešto veličanstveno i od izuzetnog značaja. Ovo je važno za našu decu, za naše roditelje, za sve nas. Ovo su stvari koje menjaju život ljudi i koje ostaju. Ovde živi narod koji je uvek bio na braniku otadžbine, koji se nikada nije žalio. Ovako vraćamo dug našoj Toplici” rekao je predsednik Vučić.

Predsednik je kazao da je država je ulagala u zdravstvo i pre pandemije Kovida 19, jer je to važno za građane i deo je životnog standarda. “Kao što sam ponosan na svaki autoput, most, ponosan sam i na sve bolnice”, rekao je predsednik Vučić i  ukazao da će uskoro početi radovi na zdravstvenim ustanovama u Pirotu, Kikindi, Leskovcu, Vranju, Aranđelovcu, Loznici, Vrbasu, Smederevskoj Palanci, Gornjem Milanovcu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here