“Vodovod i kanalizacija” – rad nakon vanrednog stanja

0
161

Javno komunalno preduzeće ,,Vodovod i kanalizacija’’ Zrenjanin obaveštava građane o organizaciji rada ovog preduzeća, kao i o načinima plaćanja usluga po završetku vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije.

Javno komunalno preduzeće ,,Vodovod i kanalizacija’’ Zrenjanin obaveštava građane o organizaciji rada ovog preduzeća, kao i o načinima plaćanja usluga po završetku vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije. O svim aktuelnim temama vezanim za rad, građane je obavestio Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija javnog komunalnog preduzeća ,,Vodovod i kanalizacija’’.

Siniša Gajin je još dodao da su u Korisničkom centru otvoreni šalteri za pružanje usluga i informacija, kao i da rade sva naplatna mesta u gradu Zrenjaninu, na kojima korisnici mogu platiti račune bez troškova provizije. Tokom vanrednog stanja radila su sva naplatna mesta u Korisničkom centru i na Lesnini. Iz Vodovoda podsećaju korisnike da se svi računi mogu plaćati i elektronskim putem.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here