Ogrev akcija od 29. maja do 5. juna

0
155

Tokom nove nedeljne akcije na stovarištima “Ogrev” po veoma povoljnim cenama možete kupiti lepak za pločice, mineralnu vunu, beli kamen, benzinski trimer, kosilicu za travu i još mnogo toga što je potrebno za vaš dom. Akcija traje od 29. maja do 5. juna.

Stovarišta “Ogrev” u svom asortimanu imaju kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija traje od 29. maja do 5. juna, a tokom akcije na popustu će biti lepak za pločice, beli kamen, osb ploče, mrazootporne podne pločice, benzinski trimer i još mnogo toga što je potrebno za vaš dom.

Stovarišta “Ogreva” u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Plaćanje robe je omogućeno čekovima na 9 rata, putem administrativne zabrane, penzionim čekovima, a dostupna je i sindikalna prodaja na rate. Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.Radno vreme stovarišta je od 8 do 19 časova radnim danima, a subotom od 8 do 14 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here