DJB – Politika po meri svih Zrenjaninaca

0
207

Pokret Dosta je bilo organizovao je akciju prikupljanja potpisa u centru grada, tokom koje su lideri ove stranke razgovarali sa našim sugrađanima o problemima koji ih tište i načinima na koji mogu biti rešeni. Ukoliko članovi Pokreta budu učestvovali na izborima i ukoliko uđu u gradsku skupštinu od njih se može očekivati sprovođenje politike koja je u interesu svih Zrenjaninaca.

U okviru predizborne kampanje, osnivač i predsednik Pokreta Dosta je bilo, Saša Radulović, posetio je Zrenjanin i posvetio vreme građanima, razgovarajući sa njima o akutelnim problemima u našem gradu. Prikupljanje potpisa za predaju izbornih lista Pokreta Dosta je bilo je u toku i građani Zrenjanina juče su imali priliku da u glavnoj zrenjaninskoj ulici daju svoj potpis ovom pokretu. O očekivanjima kada su u pitanju lokalni izbori, kako je rekao Saša Radulović, još uvek je rano govoriti jer pokret još uvek nije doneo konačnu odluku o učešću na izborima 21. juna.

Zrenjaninci od predstavnika Pokreta Dosta je bilo, ukoliko uđu u skupštinske klupe u Zrenjaninu mogu očekivati sprovođenje politike koja je u interesu građana, a ne partijske elite, razvoj domaće privrede i domaće poljoprivrede i davanje državne zemlje u zakup domaćim poljoprivrednicima.

Upitali smo Sašu Radulovića kako ocenjuje rad Gradskog odbora u Zrenjaninu.

Pokret Dosta je bilo, prema broju onih koji su učestvovali u ovoj akciji, u našem gradu podržava veliki broj ljudi. Mi smo ih pitali da li će izaći na izbore, kome po njihovom mišljenju treba dati poverenje na predstojećim izborima i šta je njih privuklo Pokretu Dosta je bilo.

Pokret Dosta je bilo nastavlja sa prikupljanjem potpisa i u narednom periodu, a svoj potpis podrške ovom pokretu u Zrenjaninu možete dati u prostorijama pokreta u Bukovčevoj palati, u Pupinovoj ulici broj 2 od 10 do 20 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here