Ovonedeljna ponuda robne kuće Tišma

0
190

Robna kuća “Tišma” iz svog širokog asortimana izdvaja novi sokovnik i mikser marke Tristar, u najlepšem dizajnu. Tišma nudi i najbolji kuhinjski plastični program, za kolače i torte, ali i baštenski program za uživanje u vašim baštama i dvorištima.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom jer ova robna kuća u svom asortimanu ima veliki izbor elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme,kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme, šrafovske robe i još dosta toga.

Robna kuća Tišma ove nedelje izdvaja iz svoje ponude novi sokovnik i mikser marke Tristar u najlepšem dizajnu. Za kuhinjske čarolije, Tišma izdvaja plastični program, u kojem možete pronaći prskalicu, mericu, bokal. Providan špric sa osam različitih šara, za najlepše kolače i torte. Mlin za orahe, praktičan i koristan, takođe možete pronaći u robnoj kući Tišma. Sito za brašno i praškaste materije. Tacna za torte sa providnim poklopcem, lepo dizajnirana i korisna. Što se tiče baštenskog programa, Tišma izdvaja najlepše hoklice, kao i stolice, od plastike, i sve ostalo što je potrebno za ugođaj u vašim dvorištima i baštama.

Tišma nudi najlepše dečije ljuljaške u više dimenzija i boja, za vaše mališane. Obradujte vaše najmlađe ljuljaškama.Vrhunski kvalitet po najpovoljnijim cenama.

Radno vreme doo “Tišme” je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate, a za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here