SRS u Zrenjaninu prikuplja potpise za lokalne izbore

0
257

Gradski odbor Srpske radikalne stranke u Zrenjaninu prikuplja potpise za kandidaturu na predstojećim lokalnim izborima. Zrenjaninski radikali poručuju da će se iz odborničkih klupa boriti za bolji život svih naših sugrađana.

Srpska radikalna stranka prikuplja potpise građana neophodne za podnošenje izborne liste ove stranke Gradskoj izbornoj komisiji za učešće na predstojećim lokalnim izborima 21. juna.

Iz Srpske radikalne stranke poručuju da će se ukoliko budu ušli u gradski parlament boriti za bolji život svih Zrenjaninaca i da će se zalagati za to da se reše najveći problemi stanovnika našeg grada, ali i da će raskrinkavati sve malverzacije i kriminalne radnje koje se dešavaju u Zrenjaninu. I sam nosilac liste, Danijel Radić, koji se kao pokrajinski poslanik, borio za bolji život Zrenjaninaca, u prethodnom periodu je raskrinkavao mutne radnje predstavnika vlasti kojima je zloupotrebljavan novac Zrenjaninaca. Obilaznica, Motel Šumica, javna rasveta licitacija državnog poljoprivrednog zemljišta samo su deo priče o otimanju para građana Zrenjanina, koji je rasvetljen u prethodnom periodu. Takvih, mutnih radnji, poručuju zrenjaninski radikali, kao i do sada neće biti sa njihove strane jer će se oni iz odborničkih klupa boriti ne za svoj džep nego za džepove svih Zrenjaninaca.

Svoj potpis podrške listi Srpske radikalne stranke možete dati u prostorijama stranke u Zrenjaninu u ulici Kralja Aleksandra I Karađorđevića 19/6 u subotu, 30. maja, nedelju 31. maja, ponedeljak 1. juna od 9 do 20 časova, kao i u mesnim kancelarijama u Botošu i Lazarevu u subotu 30. maja od 12 do 15h. U nedelju 31 maja svoj potpis građani mogu dati u mesnoj kancelariji u Lukićevu 10 do 14 časova, u mesnoj kancelariji u naseljenom mestu Ečka od 11 do 18 časova, a u Perlezu takođe u mesnoj kancelariji od 17 do 20:30.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here