Komlenski o saradnji Pokreta socijalista i SNS

0
294

Rezultati nakon izbora vam uvek kažu sa kime ćete, ako ima potrebe, ući u koaliciju, a Pokret socijalista ima uspešnu koaliciju sa Srpskom naprednom strankom, rekao je za KTV televiziju generalni sekretar Pokreta socijalista, Đorđe Komlenski.

Pokret socijalista Srbije je jedan od najpouzdanijih partnera Srpske napredne stranke. Saradnja je uspešna već godinama. Sa druge strane predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se sve liste udružiti protiv liste naprednjaka ako budu postigli većinu na izborima. Kakav je odnos Srpske napredne stranke i Pokreta socijalista sa dosadašnjim koalicionim partnerima ako se sumnja u njihovu lojalnost tokom predizborne kampanje?

Đorđe Komlenski je pored funkcije generalnog sekretara Pokreta socijalista i narodni poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srbije prethodne 4 godine. Ističe da je svih prethodnih godina Pokret socijalista dobro obavljao sva svoja zaduženja i da su članovi ovog pokreta zadovoljni svojim radom. Nastavićemo da radimo dobro i predano, a koalicija sa Srpskom naprednom strankom je do sada donela dobre rezultate, dodao je Komlenski.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here