Đorđe Komlenski – Narodna Skupština je još uvek u mandatu

0
626

Mandat Skupštine odnosno određenog saziva prestaje tek kada bude verifikovano najmanje dve trećine mandata novog saziva. Prema tome, ovaj saziv Skupštine je još uvek u mandatu i čak u slučaju potrebe može da radi u punom kapacitetu i da donosi odluke, rekao je za KTV televiziju narodni poslanik i generalni sekretar Pokreta socijalista, Đorđe Komlenski.

Mandat skupštine istekao je i pre izbora. Predizborna kampanja je nastavljena posle ukidanja vanrednog stanja. Šta ocenjuje kao najveći uspeh ovog saziva parlamenta u proteklom mandatu upitali smo Đorđa Komlenskog, generalnog sekretara Pokreta socijalista.

Poslanička grupa Pokreta socijalista, Narodne seljačke stranke i Ujedinjene seljačke stranke broji 5 poslanika. Predsednik poslaničke grupe je Đorđe Komlenski, dok je zamenik predsednika poslaničke grupe Marijan Rističević. Ova se koalicija pokazala veoma uspešnom i delotvornom tokom ovog mandata i dokaz je toga da se sloga u poslaničkim klupama ipak može postići, zaključio je Komlenski.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here