Nova ponuda u robnoj kući ,,Tišma”

0
123

Robna kuća Tišma ove nedelje izdvaja iz svoje ponude sve za uživanje u letu, klime, ventilatore, opremu za zaštitu od insekata, kao i bazene i rezervne pumpe. Novo u ,,Tišmi’’ su masažer za stopala, LED plafonjere, ogledala sa LED rasvetom i kuhinjski alat.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom: elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i još mnogo toga.

U susret toplom vremenu u robnoj kući Tišma možete pronaći sve za uživanje u letu. Najkvalitetnije Čigo klime, kao i ventilatore u više vrsta – podni, zidni, plafonski. Zaštita od insekata je sigurna ako nabavite lampe, UV rasterivače i drugo. Takođe, za uživanje u letu, možete nabaviti bazene u različitim dimenzijama kao i rezervne pumpe. Novo u robnoj kući Tišma je masažer za stopala, LED plafonjere, kuhinjski alat, kao i ogledala sa LED rasvetom. Radno vreme doo “Tišme” je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate, a za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here