Predstava Brakolomije popunila Amfiteatar KC u Zrenjaninu

0
177

Brak je institucija, ali je i večiti predmet komedije. Predstava Brakolomije u izvođenju poznatih srpskih glumaca je popunila ceo Amfiteatar Kulturnog Centra u Zrenjaninu.

Posle višemesečne pauze, ponovo se kulturna scena u Zrenjaninu vraća na svoje mesto. Leto je počelo, a sa njim i predstave na otvorenom. U amfiteatru Kulturnog centra u Zrenjaninu održana je predstava Brakolomije, a KTV televizija je bila na licu mesta i zabeležila lepe trenutke, kao i izjave glumaca.Pitali smo glumicu Kalinu Kovačević kakve su reakcije publike na predstavu, a u nastavku njenog odgovora dala je svoj komentar na rijaliti programe na domaćim kanalima.

Naša sagovornica je rekla i koliko sličnosti sa stvarnim životom u braku ova predstava prikazuje. S obzirom na prethodni karantin u kojem su bili građani naše zemlje,nijedan kulturni događaj nije mogao da se održi do nedavno. Zato smo upitali glumicu Kalinu Kovačević kako je ona podnela karantinske dane bez nastupa i delovanja na sceni. Glumicu Bojanu Stefanović smo upitali da li je ova predstava samo komika i smeh ili je ipak i poruka gledaocima da paze po pitanju braka i ulaska u brak. Glumca Nenada Stojmenovića smo pitali kako je uopšte i došlo do ideje da se napravi ovako zanimljiva predstava i šta je njih inspirisalo i pokrenulo da je stvore i već godinama uspešno izvode za publiku. Aleksandar Srećković Kubura je dao svoj odgovor na naše pitanje – Kako uopšte da ocenimo kulturu danas u Srbiji?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here