Proslava male mature u Belom Blatu

0
249

U Belom Blatu je u subotu 27. juna organizovana proslava povodom završetka školske godine kao i ispraćaj malih maturanata.

U skladu sa preporukama viših instanci, u subotu, 27.6. organiziovana je priredba povodom završetka školske 2019/20, a u sklopu tog događaja  i ispraćaj “Malih maturanata”.

U školskom dvorištu, svečano i vrlo emotivno, đaci su se oprostili od ove školske godine, koja je po svemu bila vrlo neobična i specifična. Ipak, zahvaljujući kompaktnosti kolektiva, dobroj sardanji sa roditeljima, korektnim angažovanjem učenika i zahvaljujući njihovom strpljenju, okončana je i ova školska godina. Sumarno gledano, posebno u segmentu školskih postignuća, uspešno je završena. U prisustvu najbližih članova porodice održana je kraća priredba sa interesantnim programskim sadržajem, a kao kruna okupljanja bila je promocija i ispraćaj osmaka i proglašenje učenika generacije. Ove godine to je bila Sara Kovač, savesna, vrlo posvećena obavezama i nadasve dobra drugarica. Razredni starešina ovogodišnjoj generaciji “Malih maturanata” bila je nastavnica Katarina Purkov.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here