Položeni venci na spomen-obeležje poginulima u ratnim sukobima ’90-ih godina

0
135

U nedelju 28. juna položeni su venci na spomen-obeležje poginulim borcima grada Zrenjanina koji su učestvovali u ratovima 90-ih godina prošlog veka.

Na Vidovdan 28. juna, tradicionalno, već desetu godinu za redom, položeni su venci na spomen-obeležja poginulim borcima grada Zrenjanina koji su učestvovali u ratovima 90-ih godina prošlog veka. Polaganje venaca je na samom početku upriličeno himnom Srbije, kao i minutom ćutanja za poginule borce tokom 90-ih godina. Održana je služba sveštenika Srpske pravoslavne crkve u čast i slavu preminulim herojima našega grada. Ispred Udruženja ratnih vojnih invalida grada Zrenjanina, obratio se Jovica Pilipović.

Vence i cveće su položili delegacija Vojske Srbije, odnosno garnizona grada Zrenjanina, delegacija Srpskih ratnih veterana, članovi Udruženja ratnih vojnih invalida grada Zrenjanina, kao i porodice poginulih boraca. Venac na spomen-obeležja palim borcima položili su i predstavnici Srednjobanatskog upravnog okruga, kao i predstavnici lokalne samouprave.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here