Kapetan Dragan: Hrvatsko pravosuđe uništava Srbe u hrvatskim zatvorima

0
171

Hrvatska defiinitivno ima tajne spiskove za hapšenje Srba, a hrvatsko pravosuđe je usmereno na etničko čišćenje Srba koji žive u Hrvatskoj. Greh je biti Srbin, tako hrvatski moćnici misle i danas, a tako su mislili i svih prethodnih decenija, rekao je za KTV televiziju Kapetan Dragan.

Koliki je tačan broj Srba u hrvatskim zatvorima i danas je nepoznato. Na to pitanje ne može da odgovori ni MIP, ni Veritas, ni osuđenici koji su izašli iz hrvatskih zatvora. Upitali smo kapetana Dragana ko pomaže srpskim zatvorenicima u hrvatskim zatvorima i da li hrvatska ima tajne spiskove za hapšenje Srba potvratnika.

Kapetan Dragan pušten je iz zatvora u lepoglavi 28. marta ove godine. kako je istakao po ozlasku iz zatvora namerava da ponovo aktivira Fond kapetan Dragan, koji će, kako kaže, prvenstveno raditi za brojne Srbe koji se nalaze po zatvorima širom Hrvatske, ali ne samo za njih. “Staćemo i u odbranu i na Kosovu i Metohiji, Crnoj Gori i u celoj dijaspori, jer se dosta Srba, bez ikakvih dokaza, samo na osnovu hrvatskih besmislenih i fingiranih poternica hapsi širom sveta i izručuje Hrvatskoj”, rekao je Vasiljković.

On je ukazao da na ovom planu radi punih pet godina i da je do sada pronašao 63 Srbina, osuđena u Hrvatskoj bez ikakvih dokaza, na osnovu lažnih izjava hrvatskih svedoka. “Dobra strana svega što se meni dogodilo je to da nema više nikakve dileme da je to što rade Hrvati – zločin, a da su Srbi žrtve”, siguran je Vasiljković.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here