PKS aktivirala specijalizovani info servis

0
107

Privredna komora Srbije ponovo je aktivirala specijalizovani info servis putem kog će privrednici moći da se informišu o svim ključnim pitanjima vezanim za poslovanje u zemlji i inostranstvu u uslovima ponovnog širenja koronavirusa.

Privredna komora Srbije je povodom aktuelne situacije izazvane širenjem korona virusa, ponovo aktivirala specijalizovani info servis. Putem info servisa privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima vezanim za poslovanje u zemlji i inostranstvu, najnovijim dešavanjima, zvaničnim merama i preporukama.

Stručne službe PKS u stalnom su kontaktu sa svim nadležnim institucijama i organizacijama, kao i poslovnim asocijacijama u inostranstvu i blagovremeno će informisati privrednike u vezi sa poslovanjem kako na državnom, tako i na regionalnom i globalnom nivou. Komora će na portalu objavljivati sve najvažnije vesti, saopštenja, odluke nadležnih organa i sve druge informacije važne za poslovnu zajednicu kako bi privrednici dobili obaveštenja i preporuke kako da zaštite posao i prilagode se uslovima poslovanja. Privrednici se PKS mogu obratiti mejlom na covid19@pks.rs., a za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here