Školski pribor u knjižari Novosti

0
106

Knjižara „Novosti“ iz svog širokog asortimana izdvaja školske torbe i rančeve, kao i ostali školski pribor po najpovoljnijim cenama u gradu.

Knjižara „Novosti“ se, kao i svake godine do sada, dobro pripremila za novu školsku godinu. Najveći izbor školskog pribora i školskih torbi pronaći ćete upravo u knjižari „Novosti“. Kada su u pitanju školske torbe u knjižari „Novosti“ pronaći ćete ultralagane školske rančeve, kao i rančeve sa logom omiljenog fudbalskog kluba ili lika iz crtanog filma, a velik je izbor i rančeva sa točkićima.

U knjižari „Novosti“, pored, školskih torbi i rančeva, pronaći ćete i velik izbor školskog pribora po najpovoljnijim cenama u gradu.

Knjižara „Novosti“ već godinama ne menja cenu sveski A5 formata pa ona i ove godine iznosi 9,90 dinara za komad.

Pored širokog asortimana robe knjižara „Novosti“ svojim kupcima nudi i najbolje uslove plaćanja, a posebne pogodnosti očekuju pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova.

Radno vreme knjižare „Novosti je radnim danima od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 18, a kupci sve potrebne informacije mogu dobiti i putem dobro poznatih telefona 521-644 533 438.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here