Nedeljna akcija stovarišta Ogrev od 24. do 31. jula

0
99

Na stovarištima “Ogrev” tokom nove nedeljne akcije po veoma povoljnim cenama možete kupiti pločice, kadu, osb ploče, sobna vrata, laminat i benzinski trimer.

Stovarišta “Ogrev” u svom asortimanu nude kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija, koja će trajati od 24. do 31. jula, donosi pločice, kadu stra luks, osb ploče, laminat debljine 7mm, sobna vrata i benzinski trimer.

Stovarišta “Ogreva” u gradu se nalaze na dve lokacije, u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb.

Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova.  Radno vreme stovarišta u Melencima je od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom.

Robu kupljenu u “Ogrevu” možete platiti gotovinski, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom ili putem penzionog čeka, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate.

Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here