Trodnevna akcija u Ogrevu – 20% niža cena pločica

0
115

Na stovarištima “Ogrev” tokom nove nedeljne akcije po veoma povoljnim cenama možete kupiti blok za zidanje, gips karton ploče, drvo u paleti i pelet za loženje. Ogrev je pripremio i specijalnu trodnevnu akciju tokom koje se po ceni nižoj za 20% mogu kupiti keramičke pločice.

Stovarišta “Ogrev” iz svog asortimana, u kom imaju kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal tokom nove nedeljne akcije koja će trajati od 31. jula do 7. avgusta izdvajaju blok za zidanje, gips karton ploče, drvo u paleti i pelet za loženje. Pored ove akcije “Ogrev” je pripremio i specijalnu akciju tokom koje se keramičke pločice mogu kupiti po ceni nižoj za 20%.

Robu kupljenu u “Ogrevu” možete platiti gotovinski, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom ili putem penzionog čeka, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate.

Kupci sve bliže informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.

Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova.  Radno vreme stovarišta u Melencima je od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here