Nova zgrada centra za socijalni rad

0
172

Nova višenamenska zgrada Centra za socijalni rad u Bijeljini izgrađena je i opremljena po svim evropskim standardima. Investicija je vredna 3,1 milion maraka, a u sklopu kompleksa zgrade biće izgrađeni i tereni za decu sa posebnim potrebama, s obzirom da se u ovoj zgradi nalazi i Dnevni centar za decu sa poteškoćama u razvoju.

Prie tri meseca završena je kompletna izgradnja i opremanje višenamenske zgrade Centra za socijalni rad u Bijeljini, površine 2.540 kvadratnih metara. Izgradnjom ovog objekta koji je podignut na mestu nekadašnje montažne zgrade koja je uništena u katastrofalnim poplavama 2014 godine, omogućena je kvalitetnija usluga korisnicima ove ustanove.

Izvršena je, napominje direktor ove ustanove, i strukturizacija objekta, pa su dobro raspoređene sve službe za rad sa strankama.

U izgradnju nove zgrade Centra za socijalni rad u Bijeljini uloženo je 3,1 miliona maraka, a urađena je po svim evropskim standardima.

Uslovi za rad su neuporedivo bolji, jer objekat zadovoljava sve kriterijume i potrebe kako zaposlenih tako i korisnika usluga Centra za socijalni rad u Bijeljini. U savremeno opremljenom objektu smešten je i Dnevni centar za decu u riziku, a od septembra bi trebalo da počne sa radom i Dnevni centar za decu sa poteškoćama u razvoju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here