Milan Stamatović o izbornim rezultatima i planovima Zdrave Srbije

0
109

Sumirajući rezultate proteklih izbora predsednik “Zdrave Srbije” i predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović rekao je da je na izborima postignut odličan rezultat, da je stranka ojačala svoju političku poziciju u Zlatiborskom okrugu i započela širenje ka Šumadiji i centralnoj Srbiji.

Lista „Milan Stamatović – Zdrava Srbija – Demokratska stranka Srbije – Partija ujedinjenih penzionera Srbije“ na izborima za sastav Skupštine opštine Čajetina osvojila je oko 61 odsto glasova izašlih birača. Lista koju je predvodio Milan Stamatović odnela je ubedljivu pobedu, što je bilo i očekivano. Zdrava Srbija je prva u Srbiji, formirala lokalnu vlast u Čajetini.

Predsednik Zdrave Srbije, Milan Stamatović, sumirao je izborne rezultate istakavši da je njegova stranka na proteklim izborima ostvarila odličan rezultat osvojivši veći broj glasova nego na prethodnim izborima te da je ojačala svoju političku poziciju u celom Zlatiborskom okrugu i započela širenje ka Šumadiji i centralnoj Srbiji.

Milan Stamatović je napomenuo u Srbiji ne postoji sistem i da je zbog toga veoma značajno da se on što pre uspostavi, kao i da budućnost Srbije najvećim delom zavisi od poljoprivrede i turizma.

Našoj zemlji potrebne su promene kako u društvu tako i u državnim institucijama, a upravo te promene Zdrava Srbija će iz Čajetine pokušati da prenese na celu Srbiju, zaključio je Milan Stamatović.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here