Saopštenje UG Stop kafileriji o privremenoj obustavi rada kafilerije

0
109

Udruženje građana “Stop kafileriji” izdalo je saopštenje povodom privremene zabrane rada kafilerije “Prekon” u kom pozdravlja odluku da se privremeno obustavi rad kafilerije, ali uz napomenu da i dalje nastavlja sa svim svojim aktivnostima do potpunog zatvaranja pogona “Prekona”.

Udruženje građana “Stop kafileriji” izdalo je saopštenje povodom privremene zabrane rada kafilerije “Prekon”. Saopštenje vam prenosimo u celosti.

Udruženje građana „Stop kafileriji“ pozdravlja odluku da se privremeno obustavi rad kafilerije „Prekon“, ali i dalje nastavlja sa svim svojim aktivnostima do potpunog zatvaranja pogona. Vidite, ništa što je privremeno, nije trajno. Da li to znači da ce rad biti nastavljen već sledeće nedelje?! Mi zahtevamo trajno rešenje problema koji trpimo 15 godina. Niko nije razgovarao sa predstavnicima našeg udruženja, kako bi nas upoznao sa dinamikom trajnog rešavanja problema.  Ovakvi pokušaji neće amortizovati našu energiju. Idemo dalje i još jače. Naše angažovanje neće stati. Iskreno se nadamo da za tim neće biti potrebe i da će oni koji upravljaju našim životima napokon shvatiti da treba da RADE za nas, a ne da nas uspavljuju bajkama. Pozivamo sve naše sugrađane da potpišu ranije najavljenu peticiju u subotu 15. avgusta na Velikoj pijaci od 8 do 12, na Maloj pijaci na Lesnini od 8 do 12 i kod Spomenik Ruže Šulman od 9 do 13h, kao i u nedelju 16. avgusta kod Gomex Totala od 9 do 12h i da nam se sutra pridruže na protestnoj vožnji ispred „Luxol“-a u 19h. idemo do kraja!” navodi se na kraju saopštenja.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here