Univerexportov poklon đacima prvacima

0
506

Petu godinu zaredom fondacija Univerexport dodelila je poklon pakete đacima koji su prvi put seli u školske klupe. Prvacima su prvog dana škole podeljeni vaučeri za preuzimanje paketa u njima najbližem Univerexport objektu.

Tradicija podele poklon paketa Univerexport Fondacije đacima prvacima nije izostala ni ove godine pa je prvog školskog dana obradovano preko 8.000 novih školaraca. Petu godinu zaredom Univerexport obezbedio je poklon pakete đacima koji prvi put sedaju u školske klupe, a ove godine su to deca iz Novog Sada, Subotice, Kikinde, Kule, Vrbasa, Vršca i delova Beograda. Đacima su prvog dana škole podeljeni vaučeri za preuzimanje paketa u njima najbližem Univerexport prodajnom objektu, a u njima su pokloni namenjeni i prilagođeni njihovom polasku u školu, što podrazumeva da sadrže ono što će im trebati na samim časovima, ali i nešto sa čime će moći da se zaslade na odmoru.

Iz Univerexporta su poručili da je ovo najveći broj poklon paketa koji daruju, ali i najveći broj opština i gradova koji su pokriveni ovom aktivnošću. Kako su istakli, njihova uloga u svemu tome jeste da obraduju prvake, a razlog za to leži u činjenici da Univeexport već 30 godina posluje na našem tržištu, da je ovde nastao i razvijao se i da je svaka lokalna zajednica u kojoj posluju zapravo sastavni deo sistema kompanije, ali i da je kompanija važan činilac u tim lokalnim zajednicama, a kako su rekli uzajamno davanje je preduslov za kvalitetno trajanje. Iz Univerexporta su poručili da ova aktivnost predstavlja ulaganje u budućnost, ulaganje u našu decu, naše najbolje.

Fondacija Univerexport osnovana je 2017. godine od strane kompanije Univerexport, najvećeg domaćeg trgovinskog lanca. Fondacija od svog osnivanja, pokreće i realizuje projekte od lokalnog i šireg nacionalnog značaja. Projekat „Obrazovanje = upotrebljivo znanje“ u saradnji sa Ministarstvom prosvete, besplatan rukometni kamp za najtalentovaniju decu „Bogdan Rodić“, projekat „Prati me po dobru“  u saradnji sa NURDOR-om, Đaci prvaci , samo su neki od projekata Fondacije koji su realizovani do sada, a priče se nastavljaju i dalje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here