Tišma – Ponuda malih kućnih aparata

0
141

Robna kuća Tišma u svom širokom asortimanu ima veliki broj kućnih aparata po veoma povoljnim cenama. Novo u ponudi su električne džezve i aparat za kuvanje jaja.

Doo “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Ovog puta iz bogatog asortimana doo Tišme izdvajamo male kućne aparate pa vas podsećamo da u Tišmi po najpovoljnijim cenama u gradu možete kupiti: kuvala, električne bokale, tostere, usisivače, mesoreznice, mašine za mlevenje mesa, sokovnike, blendere, vakuum pak, mlinove za kafu, štapne miksere, aparate za kafu, vage, pegle, miksere, friteze i drugo.

Ukoliko ujutru volite da popijete kafu obradovaće vas podatak da u Tišmi možete kupiti električnu džezvu za kafu sa kojom ćete najukusniju jutarnju kafu skuvati za tren oka. Pored toga, za pripremu brzog doručka neophodan je i aparat za kuvanje jaja koji takođe možete pronaći u robnoj kući Tišma, koja se u Beogradskoj ulici bb.

Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here