Milan Dumanović o Dijani Hrkalović

0
746

Koliko je Dijana Hrkalović umešana u krivična dela saznaćemo tek po smeni ove vlasti, rekao je bivši policajac Milan Dumanović.

Dijana Hrkalović je napustila mesto sekratara ministarstva unutrašnjih poslova, ali njeno ime i dalje izaziva pažnju javnosti. Predstavnici opozicije optuživali su je za povezanost sa pripadnicima organizovanih mafijaških grupa i u njoj videli vezu države i mafije. Da li u tim navodima ima istine pitali smo bivšeg policajca Milana Dumanovića.

Pet godina koliko je Dijana Hrkalović bila na visokim pozicijama u Ministarstvu unutrašnjih poslova obeležili su događaji koji su dodatno urušili kredibilitet ove institucije – u javnosti su otkrivene veze policije sa kriminalnim grupama, porastao je broj kriminalnih likvidacija, a protiv nje su drugi policajci podnosili krivične prijave.

Hrkalović je bila partnerka žandarma Nenada Vučkovića zvanog Vučko, jednog od uticajnih ljudi u policiji za koga je otkriveno da je bio veoma blizak kriminalnoj grupi ubijenog Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here