Ogrev – Akcija od 2. do 9. oktobra

0
114

Tokom akcije koja će trajati od 2. do 9. oktobra na stovarištima Ogrev možete kupiti mat pločice Panama, Superflex lepak za pločice, crep, kajle i spone za pločice, laminat i više vrsta uglja i sve to po veoma povoljnim cenama.

Na stovarištima Ogrev možete pronaći kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Od 2. do 9. oktobra na akciji će biti mat pločice Panama, Superflex lepak za pločice, crep, kajle i spone za pločice, laminat i više vrsta uglja i sve to po veoma povoljnim cenama.

Stovarišta Ogrev u gradu se nalaze na dve lokacije u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu Melenci Ogrev se nalazi u ulici Vujice Vujanova bb.

Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova.  Radno vreme stovarišta u Melencima je od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom.

Robu možete platiti gotovinski, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom ili putem penzionog čeka, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Sve bliže informacije kada je u pitanju asortiman, uslovi kupovine i plaćanja možete dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here