Nova nedeljna akcija na stovarištima Ogrev donosi najpovoljnije cene italijanskih pločica, paravana, gleta za unutrašnju upotrebu, testera i bloka za zidanje, a na akciji će biti i drvo u paleti. Akcija traje od 16. do 23. oktobra.

Stovarišta Ogrev se u gradu nalaze u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u Melencima u ulici Vujice Vujanova bb. U Ogrevu možete pronaći kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija koja će trajati od 16. do 23. oktobra donosi najpovoljnije cene sledećih artikala:

Robu kupljenu u Ogrevu možete platiti gotovinski, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom ili putem penzionog čeka, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate.

Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova.  Radno vreme stovarišta u Melencima je od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom.

Sve bliže informacije kupci mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.