Humanitarna fondacija Srce Johanovo, Zrenjanin

0
349

Humanitarna fondacija Srce Johanovo iz Zrenjanina, koja je osnovana prošle godine ovih dana predstaviće svoj muzički projekat – pesmu Kosovo je zemlja srpska, koja je snimljena u kragujevačkim Šumaricama, u Banatskom Karađorđevu i Aleksandrovu

Humanitarna fondacija Srce Johanovo je u Zrenjaninu osnovana prošle godine sa ciljem očuvanja duhovnog i kulturnog nasleđa našeg naroda i stvaranja novog. Prioritet je delovanje na muzičkom polju, a fondacija želi da okupi sve ljude čestitih i dobrih namera kako bi se kroz to muzičko polje delovalo na što iskreniji način i stvaralo nešto novo jer pesma daje krila, tužnog razveseli i daje ljudima snagu i nadu za teške dane. Ova humanitarna fondacija privodi kraju svoj muzički projekat koji će biti premijerno predstavljen u sredu 21. oktobra. Reč je o pesmi Kosovo je zemlja srpska za koju je tekst napisao upravitelj fondacije Saša Nikolić koji je zajedno sa Nikolić Milošem uradio i muziku za ovu pesmu.

Pesma Kosovo je zemlja srpska snimljena je u kragujevačkim Šumaricama, u Banatskom Karađorđevu i u Aleksandrovu

Nikolić je najavio da će u fondaciji uskoro biri pokrenuta i jezička sekcija, kao i umetnička radionica. On je takođe rekao da su svi koji su čistog srca dobrodošli da se pridruže fondaciji i da ili svojim ličnim učešćem ili materijalno potpomognu njen rad.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here