Čedomir Čupić – Sva vlast je u Vučićevim rukama

0
107

Vučić je legalno i legitimno izabran za predsednika države. Međutim, problem je to što je on u svoje ruke uzeo i izvršnu vlast pa je vlada, prema rečima profesora Čedomira Čupića, samo jedan servis koji obavlja Vučićeve poslove.

Opozicija se ponovo pregrupisala i formirala Ujedinjenu opoziciju Srbije. Posle Saveza za Srbiju ovo je novi oblik bliske saradnje opozicionih stranaka. Analitičari primećuju da i pored deklarativnog poziva na jedinstvo opozicija nije sposobna da zajedno sedne za jedan sto i napravi zajedničku platformu bez medjusobnih optuživanja i disonantnih tonova. Zamolili smo profesora Čedomira Čupića da odgovori na pitanje zašto opozicija nije dostojan konkurent aktuelnom režimu.

Dr Čedomir Čupić, čuveni profesor Fakulteta političkih nauka je rekao da nije potrebno da se napravi nova politička partija u kojoj bi bili neistrošeni i nekompromitovani ljudi, jer je to dug proces. Potrebno je da postojeće partije istaknu svoje najčasnije ljude, a po njegovim rečima, ne treba potcenjivati ni one koji su pravili greške, jer i oni mogu da pomognu partiji iz pozadine i tako pokažu kako nisu tu iz ličnog, već iz opšteg interesa.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here