Forma Ideale – Zrenjaninu 25 sadnica za 25 godina rada kompanije

0
340

Kompanija Forma Ideale, koja posluje i u našem gradu poklonila je Zrenjaninu 25 sadnica povodom jubileja – 25 godina uspešnog poslovanja kompanije koja je najveći proizvođač i izvoznik nameštaja u Srbiji. Zrenjanin je šesti grad koji je dobio sadnice, a akcija će biti nastavljena i u drugim gradovima gde kompanija Forma Ideale ima svoje poslovne jedinice.

U Plankovoj bašti u Zrenjaninu zaposleni kompanije Forma Ideale posadili su 25 sadnica u okviru akcije 25 sadnica za 25 godina rada kojom ova kompanija obeležava četvrt veka postojanja i uspešnog rada u sektoru proizvodnje nameštaja. Akcija je počela u oktobru kada su sadnice posađene u Kragujevcu gde se nalazi sedište kompanije, a Zrenjanin je 6 grad čiji je park ozelenjen i ulepšan sadnicama kompanije Forma Ideale. Iz ove kompanije su poručili da je odgovornost prema životnoj sredini obaveza svakog građanina zemlje pa tako i kompanije koja posluje u njenoj zajednici imajući u vidu važnost i značaj očuvanja prirode i zdravlja, kao i toga koliko drveće i zelene površine utiču na kvalitet vazduha.

Kompanija Forma Ideale ove godine obeležava značajan jubilej, 25 godina postojanja i rada, a pored toga ona ove godine beleži i sjajne rezultate kada je u pitanju poslovanje. Pored toga što je lider u proizvodnji pločastog nameštaja Forma Ideale je i izuzetno društveno odgovorna kompanija.

Kompanija Forma ideale preko 20 godina ima maloprodajne objekte u gradovima širom Srbije, a preko deset godina svoje proizvode izvozi na inostrana tržišta.

Iz kompanije su još poručili da su svesni činjenice koliko zelene površine utiču na kvalitet života ljudi u urbanim sredinama, na prečišćavanje vazduha i poboljšanje zdravlja te da će iz tih razloga i u narednim godinama nastojati da budu pravi partner zajednici u kojoj žive i posluju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here