Nova nedeljna akcija stovarišta Ogrev donosi najpovoljnije cene pločica Ponte, fasadnog stiropora, gips karton ploča, Vitexove perive boje za krečenje, uglja i seta Kludi 3 u 1.

Stovarišta Ogrev u svom asortimanu imaju kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Ogrev je za sve svoje kupce pripremio akciju koja će trajati od 6. do 13. novembra.

Roba kupljena u Ogrevu može se platiti penzionim čekom, čekovima građana na 9 mesečnih rata, administrativnom zabranom ili preko sindikalne prodaje. Stovarišta Ogrev u gradu se nalaze na Lazarevačkom drumu bb i u Železničkoj ulici bb, a u Melencima stovarište Ogrev nalazi se u ulici Vujice Vujanova bb. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova dok je radno vreme stovarišta u Melencima od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom. Sve bliže informacije kupci mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.