Ogrev – Nova nedeljna akcija

0
125

Tokom nove nedeljne akcije koja će trajati od 13. do 20. novembra na stovarištima Ogrev po veoma povoljnim cenama možete kupiti Nerina slash pločice, wc šolju Tondo, perive boje za unutrašnje zidove, kamenu vunu, laminat i ogrevno drvo u paleti.

Na stovarištima Ogrev na Lazarevačkom drumu bb i u Železničkoj ulici bb u Zrenjaninu, kao i u Melencima u ulici Vujice Vujanova bb možete pronaći kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija stovarišta Ogrev trajaće od 13. do 20. novembra.

Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova dok je radno vreme stovarišta u Melencima od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom. Sve bliže informacije kupci mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.

Roba kupljena u Ogrevu može se platiti penzionim čekom, čekovima građana na 9 mesečnih rata, administrativnom zabranom ili preko sindikalne prodaje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here