Ogrev – Nedeljna i Black friday akcija

0
110

Ogrev je za sve svoje verne potrošače pripremio specijalnu akciju kojom će 27. novembra obeležiti Black friday, kao i redovnu nedeljnu akciju koja će trajati od 20. do 27. novembra, a tokom koje će na popustu biti drvo u paleti, briket, fasadni stiropor i periva boja za krečenje.

 

Na stovarištima Ogrev možete pronaći kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Ogrev je za sve svoje verne potrošače pripremio specijalnu akciju kojom će 27. novembra obeležiti Black friday, kao i redovnu nedeljnu akciju koja će trajati od 20. do 27. novembra, a tokom koje će na popustu biti drvo u paleti, briket, fasadni stiropor i periva boja za krečenje.

Stovarišta Ogrev u gradu se nalaze na dve lokacije: u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova dok je radno vreme stovarišta u Melencima od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here