Vuk Jeremić – Opoziciji je potreban neko ko je dosledan i kome će narod verovati

0
89

Značajan broj ljudi nezadovoljan je načinom života, a to ukazuje na činjenicu da postoji problem u načinu na koji se vodi ova zemlja, zaključio je Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke. On je ukazao na to da opozicija mora da iznedri nekoga ko će biti dosledan, kome će narod verovati i da je to ključni činilac da bi došlo do promena.

Opozicija u Srbiji često navodi da je promena vlasti samo prvi korak ka ostvarivanju konačnog cilja, a to je promena sistema i stvaranje Srbije kao moderne i razvijene države. Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić istakao je da je Narodna stranka nosilac promena u Srbiji i da će sa ostalim partnerima u Udruženoj opoziciji Srbije voditi pozitivnu kampanju u kojoj će pokazati građanima da Srbija zaslužuje bolje. Upitali smo Vuka Jeremića da li u narodu postoji volja za promenama.

U intervjuu za list „Danas“, Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, povodom osnivanja „Udružene opozicije Srbije“ u avgustu je izjavio da je glavni cilj ovakvog delovanja promena sistema u Srbiji. Iako stranke koje su okupljene imaju isti cilj, programi i stavovi stranaka se razlikuju. On je podsetio da je Narodna stranka bila osnivač i „Saveza za Srbiju“, ali da je koncepcija „Udružene opozicije Srbije“ drugačija. Jeremić je rekao da je za početak važno da se ostvare uslovi za slobodne i fer izbore na kojima bi se menjala ne samo vlast, već i čitav način funkcionisanja države. On je istakao i važnost poverenja naroda kako bi se stvorila volja za promenom i naglasio da opozicija treba da ponudi čoveka koji će odgovorno stajati iza svojih reči i dela.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here