Bijeljina – Projekat Ponosna kartica – cena minus za tri plus

0
201

Danas su Grad Bijeljina i fondacija „Za život” potpisali sporazum o saradnji i ugovor kojim će biti finansiran projekat „Ponosna kartica – cena minus za tri plus”.  Cilj projekta je pomoć porodicama sa troje ili više dece, i to tako što će, koristeći ovu karticu, ostvarivati popuste prilikom kupovine kod privrednih subjekata koji učestvuju u ovom projektu.

Pravo na „Ponosnu karticu”, koja će glasiti na ime majke, imaju sve porodice sa troje ili više djece, od kojih je najmanje jedno maloletno, sa boravištem na teritoriji Grada Bijeljina. Za sada, u projektu učestvuje 13 kompanija koje imaju sedište ili predstavništvo u Bijeljini. Pozvali su privredne subjekte da priključenjem ovom projektu pokažu društvenu odgovornost i humanost. Posebno apeluju na sportske radnike i klubove da učešćem obezbede što bolje uslove za zdrav razvoj velikog broja dece.

Neophodna je veća pomoć porodicama sa troje ili više dece u Bijeljini, posebno u vreme praznika, kada se potrošnja u svim porodicama uglavnom uvećava, istakli su iz gradske uprave Bijeljina.

Gradska uprava Bijeljina će, sa 7.800 KM, finansirati izradu kartica i pružiće svu potrebnu tehničku pomoć zainteresovanim porodicama. Porodice se za „Ponosnu karticu” mogu prijavljivati već od sutra, a svu potrebnu pomoć i informacije mogu dobiti u kancelariji broj 49. u zgradi Gradske uprave.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here