Ogrev – Nedeljna akcija od 11. do 18. decembra

0
96

U novoj nedeljnoj akciji stovarišta Ogrev  po veoma povoljnim cenama možete kuptii umivaonik, laminat, antifriz, pelet za loženje i još dosta toga.

 

Stovarišta Ogrev u svom asortimanu imaju sve što vam je potrebno za kuću od temelja do krova, kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Ogrev je za sve svoje kupce pripremio akciju koja će trajati od 11. do 18. dece,bra.

Roba kupljena u Ogrevu može se platiti penzionim čekom, čekovima građana na 9 mesečnih rata, administrativnom zabranom ili preko sindikalne prodaje. Stovarišta Ogrev u gradu se nalaze na Lazarevačkom drumu bb i u Železničkoj ulici bb, a u Melencima stovarište Ogrev nalazi se u ulici Vujice Vujanova bb. Sve bliže informacije kupci mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here